Stilusmatrac logo
Jó éjszakát kínálunk!

STÍLUS MATRACHÁZ

Stílusmatrac

STÍLUS MATRACHÁZ

Üzletünk célja, hogy az egészséges alvást biztosító matrac és ágy választékával segítse ügyfeleit a kényelmes, regeneráló pihenés elérésében. Látogasson el hozzánk!

Életünk 1/3-át alvással töltjük, ezért fontos, hogy milyen matrac és ágy áll ennek szolgálatában. Az alvás minősége hozzájárul a következő nap sikerességéhez, jó közérzetünkhöz és hosszútávon az egészségünk megőrzéséhez. Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a legfrissebb kutatások szerint az emberek 50-60 %-a gerincbántalmaktól szenved. Ennek egyik fő oka, hogy matracunkat/ágyunkat nem megfelelően választjuk meg. Mi is történik alvás közben? A nap fáradalmait piheni ki szervezetünk, azaz regenerálódik. Alvás közben izmaink ellazulnak, a gerincre, csigolyákra, ízületekre és porckorongokra nehezedő nyomás minimálisra csökken. Ezért fontos, hogy a választott ágybetétünk kényelmes és ergonómiai-fiziológiai szempontból tökéletes legyen.

Matracainkat és lapra szerelt ágyainkat ingyenesen házhoz szállítjuk Budapest, Dunakeszi, Fót és Göd területén,egyéb esetben kérjen árajánlatot munkatársunktól!

Cardo Matracok

Jól aludni csak jó fekhelyen lehet. Ha rossz az ágyunk, ha kényelmetlen a matracunk, az elrontja az éjszakánkat. Ha pedig rosszul alszunk, az az egész napunkra rányomja bélyegét. Életünk közel harmadát alvással töltjük, ezért érdemes alaposan megfontolni, milyen fekhelyet választunk ehhez a tevékenységhez. 
Mennyire fontos Önnek a gerince egészsége? A Cardo matracok minden eddiginél egészségesebb alvás és frissebb ébredés élményét nyújtják.
Matracaink gyógyászati segédeszköz minősítéssel rendelkeznek és elszámolhatók számos egészségpénztárban. A részletekről érdeklődjön nálunk!
Szakáruházunk csaknem a teljes Cardo matrac választékot kínálja vásárlóinknak, ahol több éves tapasztalattal rendelkező szakeladóink segítik Önöket a megfelelő típus kiválasztásában.

Tovább>>
 

Billerbeck Matracok

A Billerbeck matrac olyan kiváló minőségű matrac, amit a majdnem évszázados hagyománnyal bíró, jól ismert nemzetközi cég állít elő. A Billerbeck memory matrac, Billerbeck fedőmatrac, Billerbeck bonell rugós matrac mind kiváló megoldást jelentenek.
A Billerbeck matracok az egyik legrégebben kapható matracok az országban. Kiváló szakmai hozzáértéssel és rendkívül nagy tapasztalattal készülnek. A Billerbeck matracok széles választékában mindenki megtalálhatja a kiváló minőségű tradicionális az egyedi igényeinek tökéletesen megfelelő matracokat.
A klasszikus formai és hagyományos alapanyagok ötvözésével kialakított, minden igényt kielégítő Billerbeck matracok között bárki megtalálhatja az egyedi igényeinek megfelelő változatot. Szortimentünkben szerepelnek a bonell és tasakrugós, habmagos, kókusz, memory habos, szendvicsszerkezetű és latex matracok egyedi és kombinált kivitelben is.

Tovább>>
 

Francia ágy, ágykeret

A franciaágy, a különböző kialakítású franciaágyak alapvető és meghatározó bútorai minden hálószobának. Készülhetnek számtalan változatban és kidolgozásban, fa keretes franciaágy, kárpitozott franciaágy, ágyneműtartós franciaágy, vagy éppen fix keretes fenyő franciaágy kivitelben.
Egy franciaágy ne csak mutatós legyen, hanem kellően kényelmes és tartós is! Akár ágykeret, akár ágyneműtartós, matracos vagy kárpitos franciaágy tetszik meg, nálunk nem fog rosszul járni – számos stílusból, méretből választhat, hogy alvóhelye tökéletes legyen!
Francia ágy és francia ágykeret választásához kérjen segítséget tanácsadóinktól! A franciaágy keretek rendkívül jó árakon, és nagy választékban érhetőek el. Vásárlás esetén pontos, precíz és kedvező szállítási feltételeket tudunk biztosítani.
A franciaágy már évszázadok óta jelen van otthonainkban, népszerűsége mit sem veszített korábbi fényéből. Minden valamire való hálószoba részét képzi és elképesztően sok változatban készül. Bármilyen igényt tartsunk is fontosnak, jelenléte nélkülözhetetlen.

Tovább>>
 

Legnépszerűbb tömörfa ágykereteink a Dóra és Viktória ágykeret. 4 cm vastag tömör tölgyfából készülnek, szemben a piacon általános 2 cm anyagvastagsággal, emiatt rendkívül masszívak. Annak ellenére, hogy az ágyakban emiatt körülbelül kétszer annyi anyag van, mint a versenytársak ágyaiban, az ára nem magasabb, sőt, körülbelül 30%-kal alacsonyabb. Az ár tartalmazza az ágyrácsot is, ami szintén tömör fából készül. Nincs a felhasznált anyagban hossztoldás (nem "parketta jellegű" a felület, hanem folyamatos az anyag erezete). Egyedi igényeknek megfelelően rugalmasan lehet változtatni a fejvégmagasságot, lábvégmagasságot, ágyoldal szélességet, ágyrácsmagasságot, fekvőfelület magasságot, stb., természetesen külön felár ellenében, ami más gyártókhoz
viszonyítva nagyon kedvező. A honlapon kiírt méretektől eltérő, egyedi méretben is lehetőség van az ágyak legyártására, ebben az esetben 10 cm méret növekedésenként 10% felárat alkalmazunk. Az ágyak ára a felületkezelést tartalmazza, több alap színben is rendelhetőek az ágyak, igény szerint akár egyedi színekben is rendelhetőek, felár ellenében.

Tovább>>


Matracok


Ha most éppen nem akar új ágykeretet vásárolni és megtartaná régit, vagy máshol választott ki az újat – amibe esetleg nem standard méretű matrac kell – ne essen kétségbe. Gondoltunk erre is!
Ezek után nincs is más dolga, mint eljönni üzletünkbe, kipróbálni néhány matracot, és kiválasztani a leginkább megfelelőt. Nézelődés előtt ne felejtse el közölni kollégánkkal, hogy milyen ágyrácsa van otthon, mert így kipróbálás során lehetőleg ahhoz hasonlóra helyezi majd az ágybetéteket.
 

 

Kosár

Összesen 0 Ft.

Megrendel